Followers

Google+ Followers

Wednesday, April 24, 2013

16.04.2012Sheldan Nidle - April 16, 2013


13 Cib, 4 Kank'in, 9 Eb

Selamat Jarin! Ние сме тук! Днес ще започнем с това, какво се случи досега. Както знаете, нашите съюзници на земята създадоха основите на нова валутно финансова система и Агартанците използваха дипломатическите си навици, за да установят ядрото на новото управление, което ще работи като коалиция под егидата на вашите Възнесени Учители. Възнесените Учители под ръководството на Гуан Ин на изток и граф Сен Жермен направиха така, че на запад започна да се появява нова банкова система и нова парична политика. Тези промени са неотменна част от свещените укази, които подготвят вашия свят за нашето масово приземяване. Тези божествени директиви ни дават насоки, тъй като ние трябва да намерим начин да създадем новата реалност за човечеството на повърхността на земята. Свободата е необходимото условие за всичко, което е планирано и вашата реалност в момента се намира на ускорена пътека за създаването на предпоставки за връщането ви към пълно съзнание. Нашите многобройни групи за връзка следят всичко и се срещат всеки ден с тези, които придвижват новото управление. Тези многочислени програми вече са доставили всички необходими елементи по местата им.

Monday, April 22, 2013

БЕЗПЛАТЕН ПАЗАР на открито в СОФИЯ – на 28 април 2013:На 28 април, от 15 ч., в парка пред Народния театър

Наистина свободен пазар - Алтернатива на консуматорската култура. БЕЗ ПАРИ! БЕЗ БАРТЕР! БЕЗ ТЪРГОВИЯ! Заповядайте на първата акция на софийската инициатива "Бъди промяната!"

Имате ненужни,но все още използваеми вещи?Старите ви дрехи,книги,играчки събират прах?Дома ви е пълен с излишни предмети? Елате на безплатният пазар,където можете да споделите ненужните си вещи (дрехи, играчки, книги и т.н.), знания, идеи, умения и усмивки помежду си, без каквато и да е било печалба. Всеки е поканен да дойде, да сподели и вземе каквото си хареса! Защото има за всички! Защото ненужното за теб е съкровище за някой друг!

Безплатният пазар се роди поради все по-нарастващата бедност на хората и още по-нарастващата нужда от солидарност. Той е протест срещу водената социална политика в България и света, срещу ограбването на народа. Живеем в тежки времена,но дори и сега ние намираме за нужно да не се крием по домовете си ,а да покажем гражданската си позиция по най-сърдечния възможен начин!

Тази проява не е просто благотворителност. Тя цели да насърчи у самите нас желанието за комуникация и социализиране, да покаже, че един друг свят е възможен, че има алтернативи , осъществими още днес; да се изградят междучовешки отношения, базирани на сътрудничество и взаимопомощ, където парите не управляват и хората са нещо повече от консуматори!

Вещите, които останат ще бъдат занесени в Социален център Аделанте, където има постоянно действащ безплатен пазар.

 
РАЗПРОСТРАНЕТЕ ПОСЛАНИЕТО! БЪДЕТЕ ПОСЛАНИЕТО!
**************************************БЕЗПЛАТНИ ПАЗАРИ в България:

За София: "Социален център Аделанте" http://www.facebook.com/pages/Социален-център-Аделанте/174369315935516?ref=ts

За Велико Търново: "Обединени за глобална промяна" http://www.facebook.com/groups/0bedineni/

За Пловдив: "От нищо нещо"
http://www.facebook.com/Ot.nishto.neshto


За Варна: "Варна действа"
http://www.facebook.com/pages/Варна-действа/148285592006070

Ден на Подаръка – Стара Загора:

Повече за същността на Наистина свободния пазар:
http://www.sc-adelante.org/?p=467

От тази страница може да получите информация за предстоящи събития в България - НАИСТИНА СВОБОДЕН ПАЗАР:
https://www.facebook.com/pages/Наистина-свободен-пазар-Really-Really-Free-Market-Bulgaria/251581154873675

Група „Бъди промяната!“ е софийската част от националната мрежа „България действа“, която се роди след масовите протести в страната:
https://www.facebook.com/groups/567430176620620/

Friday, April 12, 2013

19.02.2013

Актуализация от Sheldan Nidle за Духовната Йерархия и Галактическата Федерация 02/19/2013
 
 9 Ahau, 8 Зак, 9 Eb


Dratzo! Ние се върнахме! Вашият свят се придвижил по-близо до победата си над тъмната! Налице са признаци навсякъде за това, което предстои да се случи. Вашите свещени тайни общества са съставили правните инструменти, за да принудят големите правителствата на вашия свят да подадат оставка. В съзвучие с това, военните и полицейските сили на тези страни са се обединили  тайно, за да твърдят, че всеки от тях е повече от готов да използва своята политическа поддртъжка, за да не даде на съответните им правителства никакъв друг избор, освен да подадат оставка, когато този курс на действие се изпълнява . Това указание ще бъде дадено като се има предвид, когато небето ни съветва, че е дошло времето това да се направи. Целия наш екип за връзка стои в готовност да даде дългоочакваната команда за всеки. В същото време, ние чакаме с поглед към нашите небесни съветници за сигнал, че сега е правилното време, да сведем мрака да падне на колене. Тази единствена команда ще позволи на изобилието да бъде доставено, което от своя страна показва, че многобройните тъмни правителствата на вашия свят ще подадат оставка. Една партида от съдебни документи, подписан преди седмица е готов да се достави незабавно. Вашето освобождение не е далеч!


Тези тъмни правителства заговорничат, дори когато ние говорим, да намерят някаква вратичка или други средства, за да продължат да предотвратяват неизбежното достатъчно дълго, за да им се даде възможност да апелират към излизане от сегашната им дилема. Ние ги наблюдаваме отблизо и те не са склонни да толерират по-нататъшни форми на неподчинение. Ядрените възможности, които се тествани в североизточна Азия са скорошен пример за "други средства", които ние споменахме по-горе. Не се притеснявайте: те се наблюдават много внимателно и ние напълно очакваме естеството и предназначението на този наистина луд гамбит. Уверяваме Ви, че няма да се стигне до нищо. На никой няма да бъде разрешено да използват тези примитивни оръжия срещу друг. Кликата се отдава на тракането на саби чрез използване на най-суровата и варварска играчка, която можем да смачкаме, когато сметнем за необходимо. Ние представяме това като предупреждение: тъмната Клика и многобройните и форми на измами и коварство не са били реализирани. Ние просто гледаме и чакаме и когато е правилно да се действа, ще действаме решително. Това време още не  дошло при нас. Това, което е важно, е да имаме зелена светлина от Небето и след това останалото ще последва бързо. Нашите служители посветени в тези свещени задачи са повече от готови да създадат нова, благословена реалност за вас. Множество свещени общества и техните съюзници са оформили поредица от дълбоките промени, които ще преобразят сегашното апокалиптично царство.


Дотогава сме поискали нашите сътрудници да уважават света такъв, какъвто е. Не се подавайте в която и да е от тези тъмна глупости, тъй като е планирано скоро да се сложи край. Както е очевидно, различните тъмни Клики, които ръководят царството ви са в паника, но техните различни опити за пакости, който те разиграват в момента са на път да изчезнат. Ние сме готови да ги съберем и да ги отпратим до съответните дестинации, където те трябва да изчакват възмездие. Вие, от друга страна, се подготвяте да станате напълно съзнателни Същества на Светлината. Небето е съставило план за това да се случи и ние сме тук, за да проведем крайните етапи на този велик и свещен план. Мрака на вашата планета не е възлязнал срещу такива като нас преди и ежедневно се сблъскваме с технологии и възможностите на Светлината, която лесно надскочат най-доброто, което трябва да предлагат тези обитатели на мрака.
Наистина ви подобава да бъдете в радост и радостноочакване! Небето се усмихва на вас, и на Твореца е установил за вас средства, за да постигнете благословена връщане към пълно съзнание. Ние сме били посочени да ви осигурим избавление от тези все още съгрешаващи индивиди; тяхната пъклена работата трябва да бъде поразени от вашата сфера и тогава Небето ще тържествува за новия ви изпълнен със светлина свят и след това ще ви даде средства, за да се присъедините обратно към вашето пространство и по-специално, духовните си семейства. Тези ‘предстоящи атракции са свещени събития, които ви освобожават от тези, които смятат, че ще сте по-маловажни от тях, и които са предназначени да ви превърнат в постоянни роби на техните нарастващи безумия. Това в крайна сметка доведе до огромен брой смъртни случаи, предназначени да намалят световното население до около една десета от настоящия брой, а тези, които оцеляваха бяха на път да завиждат на мъртвите. Това няма да се случи. С постановление на Небето, вие трябва да се придвижите бързо в царството на радост, просперитет и свещен респект за индивидуален суверенитет. Дошло е времето за всичко това да се прояви на Земята!


Благословии за здраве и радост на всички! Ние сме ваши Възнесени Водачи! Различни елементи на нашата програма за просперитет са готови да се появят от тишината, която в момента се изисква от нас чрез Небето. Основните организации, създадени след края на Втората световна война са били законно разпуснати. В момента се използват нашите благословени енергиии, за да се подготвят нашите свещени общества да заменят сегашните лидери с нашия собствен. Това се очаква скоро. Небето също ни информира, за да предупреди онези, които се готвят да заменят сегашната икономическа система, да бъдат готови да действат веднага, тъй като финалната серия на явленията сега се утаява в небесата. Тези събития са, за да призоват за формалното прекратяване на споразумението, подписано преди почти 13,000 години. Вие сте на ръба на най-великолепното време във вашата благословена история. Грациозните благословии на небесата са сега, за да се проявят и с мигване на окото и ви въвлечат в нова ухаеща реалност с Любов и Светлина!


Имайте предвид, че новата икономическа система е само временна мярка. Тя е предназначен да ви подготви да приемете безкрайния просперитет и да ви научи, че икономиката на дълга с нейните много резки обрати и несигурност са начин за мрака да може да ви контролира. Това царство на плаващи пясъци в същност е голямата илюзия, разпространена чрез тържествени обещания от страна на правителството, за да намали държавния дълг и да ви донесе временно благополучие. В интерес на истината, световният просперитет винаги е бил възможен от самото начало и това е илюзия да се вярва в противното. Количество на наличното злато е скрито за манипулативни цели, и същото е вярно за диаманти и така наречените благородни метали и скъпоценни камъни. Наличието на тези стоки е било ограничено, за да се създаде измислено определение на богатството и прилагане на концепции за недостига, бедността и дълга. Вие притежавате способността да изведете рога на изобилието на богатството и да се радват на луксозен живот. Ключът е да се научите да обичате и да се грижите един за друг!


В този прекрасен свят, който се готви да се появи, вие ще сте в състояние да се грижите дълбоко един за друг и за Майката Земя. В родния ви свят се намира Агарта, която е в 5-D царство. Небето сега позволява на Майката Земя да разшири това царство извън нейния повърхностен свят. Това означава, че всеки от вас изисква трансформация в пълно съзнание, 5-D състояние на съществуване. Тази трансформация е в ход и благословените промени, които се извършиха у вас са истинските средства, за да се превърнете в това божествено и безсмъртно същество. Много ще се изисква от вас. Вие ще поемете куп нови задължения, и в това отношение ние сме готови да ви научим на много, което е от ключово значение, за да се разбере, в какво ще се превърнете. Каним ви да приемете това предложение и радостно да изхвърлите всички дрънканици, с които мрака ви е захранвал през вековете. Използвайте вашата вродена мъдрост, за да потвърдите истини, които Небето ще ви покаже, и е време да разберете точно какви невероятни деца на Бога ви е отредено да станете!

Днешният ден ще ви донесе повече информация за това какво се случва на вашия свят. Нашето пространство и духовни семейства са тук, за да завършите божествена задача на трансформиране на вашата реалност обратно в състояние, което е свещено и благословено от Небето. Моментът е за вас за най-добре заслужена благословия! Знаете ли, скъпи мои, че безбройните Доставки и безкраен просперитет на Небето, са всъщност Ваши! Така да бъде! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Представителите на Сириус да бъдат единни и в радост!)


Планетарната Оганизация за Активиране 

Превод:Helis 

http://www.galacticchannelings.com/english/sheldan04-12-12.html

Wednesday, April 10, 2013

9.04.2013

9 Април 2013

6 Muluk, 17 Mac, 9 Eb

Привет! Ние идваме отново при вас! Вашата действителност се приближава изключително бързо към генерална трансформация на съзнанието. Свещените тайни общества от вашия свят са сключили редица ползотворни съглашения, които влизат в сила веднага след промяната на управлението. Имаме уверенията на няколко правителствени организации, че при първия зелен сигнал от Небесата, новата реалност може да започне без по-нататъшно забавяне. Продължаваме да наблюдаваме тъмния кабал, защото неговите групи продължават да преследват деструктивните си цели в желание за разпалване на широкомащабен военен конфликт.
Това няма да бъде допуснато. Ние продължаваме да прибавяме нови имена към списъка за арести и наблюдаваме отблизо стоящите зад безсмислените опити за нови конфронтации. Този глобален световен ред скоро ще стане част от вашето минало и ще престане да препятства процеса на Възнесение. Новата епоха е неизбежна и нашето присъствие ще бъде скоро оповестено. Планирали сме нашите действия за момента на обявяването, така че всичко да протече своевременно.
Новата епоха ще се характеризира с пълно изкореняване на негативните програми на кабала и ще отвори рога на изобилието, истината и информацията за всички. Вече е подготвено предстоящото ви освобождаване от робството на американския федерален резерв. Тази нелегална „банка” е банкрутирала, но нейните настоящи управници все още крият истината от обществото. Възнамеряват да поддържат илюзия за стабилност, очаквайки нещо да се промени в тяхна полза. Ние наблюдаваме техните хитрости със знанието, че предстои въвеждане на абсолютно нова финансово монетарна система. Дотогава ние ще продължим с нашата поддържаща функция в очакване на декрета, който ще оповести окончателното приключване на ерата на духовна тъмнина.

Независимо от това, новата духовна епоха е тук и тъмнината вече не е в състояние да прикрива нейното проявление. Същностите от тъмния кабал знаят, че тяхното време изтече. Забавянето, което умишлено създадоха, им даде време и отложи въвеждането на новите принципи. Независимо от това, процесът на извисяване е необратим. Вашите ангели и духовни водачи разположиха енергийни полета и мрежи от светлина, които ви помагат да възвърнете изначалната си честота според Божествения замисъл. Той включва очистване на земната повърхност, събуждане на човешкото ДНК, възстановяване връзката с Агарта и триумфално възнесение на вас и Гая заедно.
Цялото растително и животинско многообразие ще бъде подпомогнато от царството на Девите, което непрекъснато се грижи за тях. Те ще ги поставят в специална холограмна околна среда за да улеснят прехода им по време на неизбежните промени и реконфигуриране на земната повърхност по посока на 5D. Предстоящото обединяване на измеренията ще сложи край на разделението между вътрешната и външната земя.

Ще се прояви новата Гея, различна от тази по времето на Атлантида. Духът на еволюционно издигане ще обхване цялата слънчева система и ще възстанови разрушеното единство от времето преди Потопа. Преди 13 хиляди години тъмните сили успяха да постигнат разделяне на измеренията, което сега ще бъде излекувано с помощта на обединение със звездното ни семейство по пътя към Възнесението.
Тези събития ще се случат когато приключи дълго продължилата хегемония на тъмния кабал. Хората на Агарта дълго очакваха предреченото време и ние също сме тук в очакване на небесния сигнал. Когато това се случи, ще наблюдаваме драматичен обрат на събитията. Ще ви се предостави всичко онова, което се е съхранявало за човечеството. Бъдете благословени! Ние сме вашите Възнесени учители!
Идваме с радостно съобщение, носещо радост и надежда! В момента празнуват всички ангели и деви, отговарящи за елементалното и животинското царства на Земята. Планува се скорошно засяване на нови видове върху преобразеното лице на Гая. Те ще отразяват екологичното многообразие на Вътрешната земя. В новата възобновена природна среда ще стартират редица промени към по-светлинно и кристално еволюирали форми, съзвучни с уникалната земна сфера. Тя ще се завърне към състоянието преди падането в 3D. Процесът ще се мултиплицира из цялата Слънчева система, което ще доведе до възвръщане на флората и фауната на Марс и Венера, както и пълно преустройство на голямата водна планета Пакс.

Нашата свещена мисия включва предоставяне на духовни знания за живота ви в новия необикновен дом и как да станете негови основни пазители. Китовете ще заемат позицията на главни пазители на водното богатство на Гая. Вие ще работите в екип с тях с цел разгръщане пълния потенциал на природата. Възнесената Земя ще служи за модел в цялата Слънчева система. Вашата нова звездна нация ще заеме своето отредено място в многоликото галактическо семейство. Ние дойдохме да ви разкажем за бъдещето, да засвидетелстваме любов и уважение към вашата уникална духовна субстанция, на която предстои триумфална изява.
Ние сме формалните водачи на вашите бъдещи действия. Едно зашеметяващо многообразие от светове очаква да стане вашия бъдещ дом. Ние получаваме небесни инструкции за навигация на еволюционния процес на Слънчевата система. За нас това е вдъхновяваща и благословена мисия. Инструкциите и обучението ще ви подготвят за новата парадигма да бъдете себеосъзнати и цялостни същества от светлина. Предстои ви обединяване с Йерархиите на Светлината и други животопотоци, в името на божествено повелената трансформация на този сектор от проявената реалност. Подготвя се сцената за настъпване на постоянен галактически мир и среда за комуникация със всички галактики. Новите междугалактически обединения ще създадат основа за разпръскване на светлината във физически проявената реалност.
Днес ние се фокусирахме върху предначертания план за вашата Слънчева система и цялата физическа реалност. Настъпващите промени са прелюдия към великата епоха на Светлината и бележат края на човешките страдания. Знайте, възлюбени, че безкрайната подкрепа и непресъхващо изобилие на Небесата са наистина ваши! Така да бъде! Пребъдвайте в единство и радост!

Превод:Мира Андреева
 

Източник: http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/update-sheldan-nidle-holy-light


2012


meditation

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Korean, English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian,

for Sheldan Nidle’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

Luisa Vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com)
or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Greg Giles

Greg Giles
Bulgarian

despertando.me

John Smallman blog

Galactic Channelings

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Bulgarian

Matthew Ward

Matthew Ward
Bulgarian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Bulgarian
Bill Wood – Project looking Glass

Bill Wood/Brockbrader

This is Bill’s first interview outside Camelot. We took the opportunity to focus on the spiritual implications of the information gained through his experience with project looking glass.


A letter from Michael Moore


A 75th Anniversary for the American Dream, a 25-Year Anniversary for Me ...a letter from Michael MooreA letter from Michael Moore

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com