Followers

Google+ Followers

Friday, April 12, 2013

19.02.2013

Актуализация от Sheldan Nidle за Духовната Йерархия и Галактическата Федерация 02/19/2013
 
 9 Ahau, 8 Зак, 9 Eb


Dratzo! Ние се върнахме! Вашият свят се придвижил по-близо до победата си над тъмната! Налице са признаци навсякъде за това, което предстои да се случи. Вашите свещени тайни общества са съставили правните инструменти, за да принудят големите правителствата на вашия свят да подадат оставка. В съзвучие с това, военните и полицейските сили на тези страни са се обединили  тайно, за да твърдят, че всеки от тях е повече от готов да използва своята политическа поддртъжка, за да не даде на съответните им правителства никакъв друг избор, освен да подадат оставка, когато този курс на действие се изпълнява . Това указание ще бъде дадено като се има предвид, когато небето ни съветва, че е дошло времето това да се направи. Целия наш екип за връзка стои в готовност да даде дългоочакваната команда за всеки. В същото време, ние чакаме с поглед към нашите небесни съветници за сигнал, че сега е правилното време, да сведем мрака да падне на колене. Тази единствена команда ще позволи на изобилието да бъде доставено, което от своя страна показва, че многобройните тъмни правителствата на вашия свят ще подадат оставка. Една партида от съдебни документи, подписан преди седмица е готов да се достави незабавно. Вашето освобождение не е далеч!


Тези тъмни правителства заговорничат, дори когато ние говорим, да намерят някаква вратичка или други средства, за да продължат да предотвратяват неизбежното достатъчно дълго, за да им се даде възможност да апелират към излизане от сегашната им дилема. Ние ги наблюдаваме отблизо и те не са склонни да толерират по-нататъшни форми на неподчинение. Ядрените възможности, които се тествани в североизточна Азия са скорошен пример за "други средства", които ние споменахме по-горе. Не се притеснявайте: те се наблюдават много внимателно и ние напълно очакваме естеството и предназначението на този наистина луд гамбит. Уверяваме Ви, че няма да се стигне до нищо. На никой няма да бъде разрешено да използват тези примитивни оръжия срещу друг. Кликата се отдава на тракането на саби чрез използване на най-суровата и варварска играчка, която можем да смачкаме, когато сметнем за необходимо. Ние представяме това като предупреждение: тъмната Клика и многобройните и форми на измами и коварство не са били реализирани. Ние просто гледаме и чакаме и когато е правилно да се действа, ще действаме решително. Това време още не  дошло при нас. Това, което е важно, е да имаме зелена светлина от Небето и след това останалото ще последва бързо. Нашите служители посветени в тези свещени задачи са повече от готови да създадат нова, благословена реалност за вас. Множество свещени общества и техните съюзници са оформили поредица от дълбоките промени, които ще преобразят сегашното апокалиптично царство.


Дотогава сме поискали нашите сътрудници да уважават света такъв, какъвто е. Не се подавайте в която и да е от тези тъмна глупости, тъй като е планирано скоро да се сложи край. Както е очевидно, различните тъмни Клики, които ръководят царството ви са в паника, но техните различни опити за пакости, който те разиграват в момента са на път да изчезнат. Ние сме готови да ги съберем и да ги отпратим до съответните дестинации, където те трябва да изчакват възмездие. Вие, от друга страна, се подготвяте да станате напълно съзнателни Същества на Светлината. Небето е съставило план за това да се случи и ние сме тук, за да проведем крайните етапи на този велик и свещен план. Мрака на вашата планета не е възлязнал срещу такива като нас преди и ежедневно се сблъскваме с технологии и възможностите на Светлината, която лесно надскочат най-доброто, което трябва да предлагат тези обитатели на мрака.
Наистина ви подобава да бъдете в радост и радостноочакване! Небето се усмихва на вас, и на Твореца е установил за вас средства, за да постигнете благословена връщане към пълно съзнание. Ние сме били посочени да ви осигурим избавление от тези все още съгрешаващи индивиди; тяхната пъклена работата трябва да бъде поразени от вашата сфера и тогава Небето ще тържествува за новия ви изпълнен със светлина свят и след това ще ви даде средства, за да се присъедините обратно към вашето пространство и по-специално, духовните си семейства. Тези ‘предстоящи атракции са свещени събития, които ви освобожават от тези, които смятат, че ще сте по-маловажни от тях, и които са предназначени да ви превърнат в постоянни роби на техните нарастващи безумия. Това в крайна сметка доведе до огромен брой смъртни случаи, предназначени да намалят световното население до около една десета от настоящия брой, а тези, които оцеляваха бяха на път да завиждат на мъртвите. Това няма да се случи. С постановление на Небето, вие трябва да се придвижите бързо в царството на радост, просперитет и свещен респект за индивидуален суверенитет. Дошло е времето за всичко това да се прояви на Земята!


Благословии за здраве и радост на всички! Ние сме ваши Възнесени Водачи! Различни елементи на нашата програма за просперитет са готови да се появят от тишината, която в момента се изисква от нас чрез Небето. Основните организации, създадени след края на Втората световна война са били законно разпуснати. В момента се използват нашите благословени енергиии, за да се подготвят нашите свещени общества да заменят сегашните лидери с нашия собствен. Това се очаква скоро. Небето също ни информира, за да предупреди онези, които се готвят да заменят сегашната икономическа система, да бъдат готови да действат веднага, тъй като финалната серия на явленията сега се утаява в небесата. Тези събития са, за да призоват за формалното прекратяване на споразумението, подписано преди почти 13,000 години. Вие сте на ръба на най-великолепното време във вашата благословена история. Грациозните благословии на небесата са сега, за да се проявят и с мигване на окото и ви въвлечат в нова ухаеща реалност с Любов и Светлина!


Имайте предвид, че новата икономическа система е само временна мярка. Тя е предназначен да ви подготви да приемете безкрайния просперитет и да ви научи, че икономиката на дълга с нейните много резки обрати и несигурност са начин за мрака да може да ви контролира. Това царство на плаващи пясъци в същност е голямата илюзия, разпространена чрез тържествени обещания от страна на правителството, за да намали държавния дълг и да ви донесе временно благополучие. В интерес на истината, световният просперитет винаги е бил възможен от самото начало и това е илюзия да се вярва в противното. Количество на наличното злато е скрито за манипулативни цели, и същото е вярно за диаманти и така наречените благородни метали и скъпоценни камъни. Наличието на тези стоки е било ограничено, за да се създаде измислено определение на богатството и прилагане на концепции за недостига, бедността и дълга. Вие притежавате способността да изведете рога на изобилието на богатството и да се радват на луксозен живот. Ключът е да се научите да обичате и да се грижите един за друг!


В този прекрасен свят, който се готви да се появи, вие ще сте в състояние да се грижите дълбоко един за друг и за Майката Земя. В родния ви свят се намира Агарта, която е в 5-D царство. Небето сега позволява на Майката Земя да разшири това царство извън нейния повърхностен свят. Това означава, че всеки от вас изисква трансформация в пълно съзнание, 5-D състояние на съществуване. Тази трансформация е в ход и благословените промени, които се извършиха у вас са истинските средства, за да се превърнете в това божествено и безсмъртно същество. Много ще се изисква от вас. Вие ще поемете куп нови задължения, и в това отношение ние сме готови да ви научим на много, което е от ключово значение, за да се разбере, в какво ще се превърнете. Каним ви да приемете това предложение и радостно да изхвърлите всички дрънканици, с които мрака ви е захранвал през вековете. Използвайте вашата вродена мъдрост, за да потвърдите истини, които Небето ще ви покаже, и е време да разберете точно какви невероятни деца на Бога ви е отредено да станете!

Днешният ден ще ви донесе повече информация за това какво се случва на вашия свят. Нашето пространство и духовни семейства са тук, за да завършите божествена задача на трансформиране на вашата реалност обратно в състояние, което е свещено и благословено от Небето. Моментът е за вас за най-добре заслужена благословия! Знаете ли, скъпи мои, че безбройните Доставки и безкраен просперитет на Небето, са всъщност Ваши! Така да бъде! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Представителите на Сириус да бъдат единни и в радост!)


Планетарната Оганизация за Активиране 

Превод:Helis 

http://www.galacticchannelings.com/english/sheldan04-12-12.html

No comments:

Post a Comment

2012


meditation

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Korean, English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian,

for Sheldan Nidle’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

Luisa Vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com)
or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Greg Giles

Greg Giles
Bulgarian

despertando.me

John Smallman blog

Galactic Channelings

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Bulgarian

Matthew Ward

Matthew Ward
Bulgarian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Bulgarian
Bill Wood – Project looking Glass

Bill Wood/Brockbrader

This is Bill’s first interview outside Camelot. We took the opportunity to focus on the spiritual implications of the information gained through his experience with project looking glass.


A letter from Michael Moore


A 75th Anniversary for the American Dream, a 25-Year Anniversary for Me ...a letter from Michael MooreA letter from Michael Moore

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com