Followers

Google+ Followers

Thursday, August 23, 2012

21.08.2012


Послание на Галактическата федерация (чрез Шелдън Найдъл) 

 

 

 21 август 2012

Здравейте! Ние идваме, за да ви предадем съобщение за това, което се случва във вашия свят. В Азия и Европа продължава общ бунт срещу долара и основаната на дългове система на хартиените пари. В действителност, новите валути, базирани на златото, започват постепенно да изявяват своето влияние.

Освен това се демонстрира спешната необходимост за опрощаване на дълговете с това, което се случва в Исландия, където революцията на хората илюстрира колко е лесно да се противодейства на хаоса, създаден от тъмните сили. Гигантският глобален дълг и произтичащите от него социални проблеми трябва бързо да намери разрешение. Бъркотията, която се разпространява в Гърция и в повечето южноевропейски страни, онагледява това.
Това е причината, поради която новата система се основава на два основни фактора: на глобално опрощаване на дълговете и на връщане към парична система, основана на покритие с благородни метали. Нейното бързо въвеждане досега беше възпрепятствано от намаляващото, но все още мощно присъствие на контролиращото господство на тъмните сили. За да се предотврати глобален икономически колапс, свещените тайни общества на Земята подготвят начин за изолиране на тъмния кабал. Ние също участваме в тази комплексна операция и смятаме да използваме нашата технология, за да помогнем за неговото отстраняване.

Този процес на промяна е свързан с продължаващо изменение на съзнанието. Както знаете, нашата мисия е интегрална част на божествено поръчение за вашето връщане към пълното съзнание и затова плановете на тъмните сили не могат да продължават повече. Ние чакаме финалните споразумения, които ще ни позволят легално да сложим край на тъмния силов комплекс. Един аспект от този комплекс, който е ключ за прекратяване на надмощието на тъмните сили, е системата от културни и социални вярвания, която те са ви внушили и която ви свързва безпрекословно с тях. 

Тези ментални “затворнически решетки” ще бъдат показани чрез нашите следващи серии от акции. За нас е разстройващо, че толкова много хора са паднали в този капан от лъжи! Това е смес от заблуди, подкрепяни ежедневно от силова структура, съставена от индивиди, избрани внимателно от вашите бивши господари, анунаките. Тази група извънземни създаде системата, която все още дава на техните избрани земни слуги контрол върху всеки аспект от вашия живот. Тази система сега ще бъде напълно демонтирана от нас.

Тези членове на тъмния кабал вярват, че вие не сте в състояние да осъществите тези глобални промени, но ние сме готови да им докажем обратното. През последното десетилетие ние помагахме на различни групи от “съюзници” да използват техните способности и ресурси за прогонването на тази огромна тъмна група от властта. Всъщност, всички се провалиха в тези опити, макар че нашите свързващи звена им даваха правилната насока. Причината за този провал бяха погрешните представи, които формират вашия общ колективен мироглед.

Но за да се завърши делото, ние ще използваме различни средства и технологии. Ние също така помагаме за съставянето на групи от правителствени сътрудници, които – като нас – изцяло се посвещават на принципите на настъпващата нова ера. Тези групи съществуват по целия ви свят и ние ги подкрепяме за превръщането на царящия хаос в нов, небесен ред. Тази подредена нова реалност може да стане мост, който може да ви отведе към пълното съзнание. Новите правителства могат да ни приветстват с добре дошли и да ни помогнат да ви придвижим към кристалните градове във Вътрешната Земя, където можете да завършите вашата свещена трансформация.

Тази трансформация е причината, поради която сме тук. Божественият план изрично предвижда вие в скоро време да достигнете пълното съзнание. Вашите сегашни политически, финансови и социални системи ще бъдат преобразувани колкото може по-скоро, за да се изгради наново фундаменталната природа на вашето глобално общество. Така ще постигнете глобално благоденствие, универсален суверенитет и пълно познание кои в действителност сте вие и коя е Гея.

Това познание ще ви помогне за срещата с Възнесените Учители и с вашите “братовчеди” от Вътрешната Земя и вие ще започнете да възприемате информация за истинската история на този свят и на галактиката Млечен път. Както често сме казвали, имате много неща за учене. Тези истини ще ви подготвят да разберете естеството на галактическото общество и огромния потенциал, който притежавате и който ви дава възможност да разцъфтите във физически Ангели, които могат да работят заедно с нас и Ангелските Йерархии и да помогнат да се разгърне великолепието на Божествения план. Вие ще станете съ-творци на Божественото и ще се обедините отново с очакващото ви, напълно съзнателно човешко семейство!

Бъдете благословени! Ние сме вашите Възнесени Учители! Божественото е дало на всички вас един чудесен подарък: на вас ви е гарантирана божествена милост. Това дава на нас, които сме вашите ментори по време на вашето завръщане към пълното съзнание, разрешение да трансформираме тази реалност в нейните най-високи вибрации в дори по-кратко време, отколкото беше предвидено от божествения план. Това разрешение беше изпратено към нашите свещени съюзници и ние заедно координираме законовите формалности, които ще променят вашата глобална банкова система. Това подготвя сцената за разпределението на вашите фондове за благоденствие, което ще бъде придружено от нови правителства в много страни по света. Тези процеси бързо ще доведат до разкриване, не само на Галактическата федерация на Светлината, но и на вашите братовчеди от Вътрешната Земя.

В съзвучие с тези планове ние съставихме средства, с които нашите свещени съюзници могат да започнат да представят нашите учения пред вашия свят. Ние смятаме да предоставим голям обем информация, която ще сложи край на многото лъжи и дезинформация, която са ви били давани за ученията на големите души, които всички вие почитате с вашите молитви и благословии всеки ден. Важно е вие да започнете да разбирате истината за това, което всеки от нас ви учеше много отдавна. Тези знания, които ще можем да ви дадем лично, ще ви подготвят за вашите финални стъпки към пълното съзнание и ще ви дадат възможност да видите вашите духовни и космически семейства в нова светлина. Вие ще станете верни ученици на големите послания, дадени ни от AEON и от божествения трон на Създателя!

Тъмните сили свършиха “добра работа”. Но ние идваме сега, за да оправим нещата и отново да ги превърнем в ЛЮБОВ. Това става в радост и в божествена СВЕТЛИНА. Ние се радваме, че имаме възможност да ви подготвим по вашия собствен път към ЛЮБОВТА и към СВЕТЛИНАТА и към най-високото състояние на радостта! 

Днес дойдохме отново, за да ви донесем още едно послание. Молим ви да сте проницателни и търпеливи. Това ще е само началото на обещанията, които ви даде Небето, когато започна сегашната ви ера на тъмнина. Тази тъмнина сега се премахва и започва нова епоха на Светлина. Бъдете в радост и готови да приемете подаръците на Небето! Знайте, скъпи души, че несметното Богатство и несвършващото Благоденствие на Небето в действителност ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Радвайте се!)

AEON: Това е най-висшето царство на Небето и областта около нашия Създател.


 Превод:Lucecita

No comments:

Post a Comment

2012


meditation

Dear Readers,

We are looking for new translators English-Korean, English-Hungarian, English-Polish and English-Slovakian,

for Sheldan Nidle’s messages.

We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 24 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.

Would you like to join us? Please send an email to one of the Coordinators of this team,

Luisa Vasconcellos

(luisavasconcellos2012@gmail.com)
or

Galactic Channelings.com

(info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

Greg Giles

Greg Giles
Bulgarian

despertando.me

John Smallman blog

Galactic Channelings

Wanderer of the Skies

Wanderer of the Skies
Bulgarian

Matthew Ward

Matthew Ward
Bulgarian

SaLuSa by Mike Quinsey

SaLuSa by Mike Quinsey
Bulgarian
Bill Wood – Project looking Glass

Bill Wood/Brockbrader

This is Bill’s first interview outside Camelot. We took the opportunity to focus on the spiritual implications of the information gained through his experience with project looking glass.


A letter from Michael Moore


A 75th Anniversary for the American Dream, a 25-Year Anniversary for Me ...a letter from Michael MooreA letter from Michael Moore

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com